Vizier op volleybal

 

Orion H2: At your service!

VoV, 08-10-2018. 5:25 uur. Zoals wel bekend en essentieel in het hedendaagse mannen volleybal is de service. In de wedstrijd tegen het Soester Sovoco was dat ook de sleutel tot succes. Helaas gaven wijzelf in deze te weinig druk op de Soester passlijn, waardoor er veelal sprake was van vrij spel aan de andere kant van het net.

De daarbij later bijkomende verhogende last aan service fouten maakte het namelijk nog een wonder dat we weg kwamen met twee punten. Dat is nog het compliment wat we kunnen maken richting het team. Vooral de vierde set hebben we louter op arbeid binnen getrokken. Achteraf gezien kon eenieder wel de conclusie stellen dat we niet een representatief niveau hebben gehaald. Dat geeft natuurlijk weer hoop voor de toekomst!

Komt bij dat dit ook de afscheidswedstrijd was van Peter te Molder. Onze fiere passer – loper heeft een half jaar sabbatical ingelast met vriendin Annemiek om wat meer van de aardkloot gaan te aanschouwen. Uiteraard zullen we hem ook weer ergens in het nieuwe jaar weer verwelkomen. Peerke: bedankt voor je inspanningen. Tot snel!!

Zaterdag a.s. wacht weer een nieuwe krachtmeting. We mogen een eindje afreizen naar Sneek om aan te treden tegen een andere promovendus. Deze is nog ongeslagen, dus daar wacht ons een fraaie uitdaging!

Orion Volleybal Doetinchem H2 vs Axell Claims  Sovoco. Uitslag 2-3 via de setstanden 25-23, 19-25, 17-25, 25-21 en 8-15.

gh @ VoV, verslag van Marco Buiting. Orion Heren 2.