Vizier op volleybal

 

Orion Heren 1 blijft vernieuwen

VoV, 13-06-2018. 6:03 uur.  Bijna 20 jaar is Rinze Reinbergen al sportmasseur bij de heren van Orion. Een vertrouwd gezicht voor de toeschouwers bij de wedstrijden, veel meer dan enkel masseur voor de spelers, die al die jaren op zijn massagebank lagen en bovenal iemand met een echt Orion hart. Maar nu stopt hij er toch echt mee. Een passend afscheid zal vanzelfsprekend nog volgen.

Peter Ogink, een 25-jarige , 1.90 mtr lange passer loper uit Apeldoorn,  is de negende speler die toegevoegd zal worden aan de herenselectie van Orion. Ogink heeft al enkele jaren ervaring op het hoogste niveau en is een explosieve speler die graag zijn mogelijkheden in de top van Nederland wil verkennen.

Op het commerciële vlak zijn we verheugd te kunnen melden dat de plek op shirt van Seesing Personeel de komende twee seizoenen wordt overgenomen door Heilbron. Heilbron (foto boven) is specialist op het gebied van collectieve (zorg)verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij voor de zakelijke en particuliere markt. Met de samenwerking wil Heilbron haar landelijke aanwezigheid kracht bij zetten.

gh @ VoV, bron persbericht Orion. Foto Facebook Orion Heren 1.