Vizier op volleybal

 

Overtuigende bekerwinst Sudosa-Desto

VoV, 09-09-2018. 8:10 uur. Sudosa – Desto speelde in de voorronde van de Nationale Beker afgelopen donderdag in Olympus. De tegenstander was het gepromoveerde Flash Veendam dames 1, dat dit seizoen in de 2de divisie gaat spelen.

De eerste set begonnen we wat slordig en dat ging door tot 14-14. Toen sloeg het om, we hadden een betere servicedruk en maakten zelf de punten af. Uiteindelijk werd het 25-15 en was set één binnen!

Set twee was van start gegaan. We begonnen scherper en blokkerend stond het ook beter dan in de set ervoor. We kregen een paar puntjes tegen door een goede service aan de andere kant maar dat was snel omgedraaid. Met de mooi gezongen liedjes aan de kant is de 2de set ook naar ons gegaan met 25-15!

Set 3, als we deze winnen was het klaar. Daar gingen we voor. En zo begonnen we ook. Met een goede afstemming en een mooi spel hebben we een voorsprong opgebouwd en niet meer weggeven. Deze set werd overtuigend gewonnen en zo ook de wedstrijd. Met 25-10 en een goed gevoel gaan we naar huis!

Dit weekend komen we weer in actie op het Nijhuis Technology Sudosa – Desto Toptoernooi. Een weekend vol mooie wedstrijden op hoog niveau. De wedstrijden beginnen vandaag om 12:15 uur in Olympus! See you there? 🙂

gh @ VoV, bron Suzanne Benninga, Sudosa – Desto. Foto Rudy van ’t Rood.