Peelpush D2 pakt één puntje

VoV, 12-12-2017. 6:07 uur.  Na de zure nederlaag van vorige week tegen VollinGo hadden we deze week weer zin om te knallen. We speelden tegen Spaarnestad D1.

De eerste set begonnen we niet sterk genoeg en we kwamen al snel op een achterstand. Door de achterstand die we in het begin van de set hadden opgelopen lukte het ons niet om ons zelf te hervatten. We verloren deze set met 19-25.

De tweede set begonnen we beter, deze set pakten we zelf de voorsprong en die hielden we vast tot het eind van de set. We stonden 24-20 voor, maar Spaarnestad gaf niet op en het werd nog 24-24. Uiteindelijk trokken wij de set naar ons toe met 26-24.

De derde set gingen we verder net zo verder als de tweede set, we hadden heel de set een voorsprong, maar aan het einde van de set had Spaarnestad een sterkte aanval en lukte het ons niet meer om te scoren. Spaarnestad won de derde set met 23-25.

In de vierde set konden we onszelf niet meer herpakken en was het een beetje een kopie van de eerste set. We verloren deze set met 19-25.

Deze week gaan we weer hard trainen om de laatste wedstrijd voor de vakantie weer te kunnen knallen. We spelen om 19:00 uur in Meijel tegen de nummer 10 Zaanstad.

gh @ VoV, verslag van Liselotte Spoormakers, Peelpush D2. Foto Wim Simons.