Pijnlijk verlies Volley Tilburg vs VoCASA

VoV, 20-03-2018. 5:50 uur. Wat menigeen vooraf als topwedstrijd beschouwde, liep helaas uit op een eenzijdige wedstrijd. VoCASA, het thuisspelende team, had van meet af aan het betere spel. Volley Tilburg kon niet overtuigen en verloor de wedstrijd met 3-1 (25-17, 23-25, 25-14 en 25-17).

Pas in de tweede set kwamen de Tilburgers beter in het spel. Ze pakten een snelle voorsprong en hielden deze goed vast. Aan het einde van de set kwam VoCASA langszij, wat voor een spannend slot zorgde. Maar met een prachtig kill – block maakte Volley Tilburg het af. Hoewel deze setwinst voor de nodige ontlading zorgde, werd het niveau in de derde en vierde set niet meer gehaald. Daarbij moet gezegd worden dat VoCASA goed speelde en hun wil aan de tegenstander oplegde.

Volgende week zijn er nieuwe kansen voor Volley Tilburg. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is Ledub de tegenstander. Aanvang 20.00 uur in Topsporthal T-Kwadraat.

gh @ VoV, verslag door Natahalie van Vliet – Beukelman, Volley Tilburg.