Vizier op volleybal

 

Pittige oefenduels voor Orion H2 en H3

logobal

VoV, 05-09-2017. 5:11 uur. Inmiddels zijn er alweer een aantal trainingsweken achter de rug, meestal betekenende dat het tijd wordt om te kijken waar men staat.

Orion Heren 2 had afgelopen weekend in de eigen hal dan ook een paar pittige tegenstanders voor de eerste stress test. Met oude bekenden Peter te Molder (terug van Alterno 1) en Jurjen Nijkamp (terug van Harambee) in de gelederen heeft het team wat meer balans. Dat bleek ook al in de wedstrijden tegen Rebelle Dieren en WIK Groot Ammers. Beide wedstrijden werden winnend met 2-1 afgesloten. Waarbij de verschillen niet groot waren, dat mag vermeldt worden. De leermeesters kunnen weer aan de slag met voldoende beeldmateriaal en huiswerk voor de aankomende weken! Ontevreden zijn we allerminst, dus dat belooft nog wat!

Op “de toekomst” speelde promotieklasser Orion heren 3 zijn eerste meters tegen WIK Groot Ammers 2 (3e divisie) en VV Alterno 3 (Promotieklasse). WIK was verreweg de sterkste partij in deze drieluik. Ook hier hebben de camera’s hun batterijen verbruikt om analyses erop los te laten. Uiteraard valt er nog wat te leren vanwege de jeugdige leeftijden. echter wie de jeugd heeft….

Aankomend weekend speelt heren 2 in de Ark van Oost, tegen Pegasus, VC Volt en Renswouw. Heren 3 speelt in Aalten tegen Bovo 2 en Volga. We zijn benieuwd naar de getoonde progressie! Op dus naar aankomend weekend!

gh @ VoV, bron Marco Buiting, Seesing Personeel Orion. Foto Jan van den Noort.