Vizier op volleybal

 

Polder terug bij de Ladies, Jasper blijft

VoV, 09-07-2019. 5:27 uur. Tessa Polder sluit weer aan bij de Ladies in Black uit Aachen en Marrit Jasper heeft haar contract met de dames in het zwart verlengd. “Holland-Power im Doppelpack, die Verpflichtungen 9 und 10” is er op de website van de Bundesliga club te lezen.

Tessa Polder maakte de overstap naar Ladies in Black al eens in 2016, kwam twee seizoen voor de ploeg van trainster coach Saskia van Hintum uit , en ging toen naar Schwerin, waar ze Vice – Meister en Pokalseigerin werd. “Ik ben erg blij terug te zijn en kan het bijna niet afwachten om weer terug naar Aken te komen, naar de fans en de stad”

Saskia van Hintum is verheugd in het nieuwe seizoen gebruik te kunnen maken van de ervaringen die Tessa inmiddels als international en bij Schwerin heeft opgedaan. En is blij dat de fans haar weer in Aken aan het werk kunnen zien.

Verder jubelt de website over het verlengen van het contract met Marrit Jasper, die ondanks vele aanbiedingen van elders weer voor de Ladies heeft gekozen. Na eerder één seizoen bij Suhl en Dresden te hebben gespeeld, wordt het voor haar het tweede jaar bij de Ladies  in Black. Jasper kreeg in de laatste weken van de Volleybal Nations League veel speeltijd in Oranje en werd zelfs bij afwezigheid van Maret Balkestein – Grothues teamcaptain.  Een teken dat ze grote stappen heeft gemaakt.

Marrit heeft met haar tomeloze inzet getoond welke meerwaarde ze voor de ploeg heeft, en ze is zo een hele belangrijke schakel in het team geworden, vertelde van Hintum. Uiteraard is Marrit zelf ook blij dat ze blijft en ze hoopt samen met de fans een prachtig volleybalseizoen te gaan beleven.

Eerder meldde Ladies in Black al de komst van de Nederlandse mid Lynn Blenckers, zij komt over van Volley Oostende.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Ladies in Black Aachen.