Vizier op volleybal

 

Presentatie Zaanstad bij oefenduel vs VCV

VoV, 13-09-2018. 6:05 uur. Op zaterdagavond 15 september presenteert Zaanstad heren 1 zich voor het eerst aan het eigen publiek in de oefenwedstrijd tegen VCV uit Veenendaal. Zaanstad handhaafde zich het afgelopen seizoen in de eredivisie na een spectaculaire laatste wedstrijd in de play-outs tegen Inter Rijswijk.

Afscheid zal zaterdag worden genomen van de oudgedienden Frank Zutphen, Ronald de Boer en Erwin Huinen. Nieuw in het team zijn Daniël Homburg en David Bes (beiden overgekomen van Compaen), Jannes van der Ham (Inter Rijswijk) en Rueben Schoones (Zaanstad H2). Het team staat dit seizoen onder leiding van Sandor Rieuwers en hij wordt bij de trainingen ondersteund door Derk de Saegher en Marc Donker.

De wedstrijd van het eerste herenteam van Zaanstad is de apotheose van de Zaanstad Open Dag met vanaf 9:00 uur wedstrijden van alle teams. Vanaf 19.30 begint de warming-up en zullen de spelers worden voorgesteld. Om 20.00 uur volgt de wedstrijd van Zaanstad heren 1 tegen het in de Topdivisie uitkomende MKB Accountants / VCV. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in Topsportcentrum De Koog!

  • Wat: Zaanstad Heren 1 vs MKB Accountants / VCV uit Veenendaal
  • Wanneer: zaterdag 15 september om 20.00 uur (warming-up en voorstellen spelers vanaf 19.30)
  • Waar: Topsportcentrum De Koog, Wezelstraat 7, Koog a/d Zaan

gh @ VoV, persbericht en affiche VV Zaanstad.