Vizier op volleybal

 

Presentatie Zaanstad heren 1

VoV, 08-09-2017. 4:18 uur. Na het zwaar bevochten kampioenschap in de Topdivisie zal het eerste mannenteam van Zaanstad dit seizoen terugkeren in de nationale eredivisie volleybal. Afgelopen twee jaar is onder leiding van Vincent Pirovano, Frank van den Outenaar en Marc Donker gebouwd aan een sterk regionaal geori├źnteerd team: een mix van jonge talenten doorgestroomd uit Zaanstad heren2 en oud gedienden met eredivisie ervaring. In vergelijking met vorig seizoen heeft Stephan Brokking afscheid genomen. Nieuw zijn Lars de Boer, overgekomen van Compaen, en Joris Berkhout, die vorig seizoen vanuit het tweede zijn debuut al maakte in het eerste team.

Op zaterdag 9 september presenteert Zaanstad heren1 zich in haar nieuwe shirts voor het eerst dit seizoen aan het publiek. Dat zal gebeuren als onderdeel van de Zaanstad Open Dag met vanaf  9:00 uur wedstrijden van alle teams.

Om 16.30 zullen de spelers en staf voorgesteld worden aan het publiek, sponsoren en pers. Om 20.00 volgt de wedstrijd van Zaanstad heren1 tegen het ook in de eredivisie uitkomende TalentTeam. In de tussentijd speelt onder andere Zaanstad dames1 tegen PDK Huizen en is er gelegenheid om bij praten. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in Topsportcentrum De Koog!

gh @ VoV, bron persbericht: VV Zaanstad, foto: Peter Seijmour