Vizier op volleybal

 

Dubbel oefenduel Team Eurosped vs Zwolle

VoV, 08-09-2017. 4:15 uur. Team Eurosped en Regio Zwolle Volleybal oefenen dit weekend twee keer tegen elkaar. De fans van beide teams kunnen hun favorieten zowel in Zwolle als in Vroomshoop aan het werk zien. Een mooie gelegenheid om erachter te komen hoe de ploegen er op dit moment in de voorbereiding voor staan.

De nieuwe competitie is aanstaande, dus tijd voor beide teams om zich hier op voor te bereiden. De speelsters zijn inmiddels alweer enkele weken in training en zullen ongetwijfeld de afgelopen tijd al enkele pittige potjes hebben gespeeld. Natuurlijk moet er nog veel gebeuren om helemaal klaar te zijn voor de eerste competitiewedstrijd op 7 oktober, wanneer Eurosped bij Alterno op bezoek gaat en Zwolle te gast is bij het Talent Team.

Even een geheugensteuntje zodat u niet vreemd opkijkt als u Team Eurosped in Het Punt in Vroomshoop in actie ziet. Nieuw in de ploeg zijn Carmen Oude Luttikhuis (Set-Up ’65), Manon Doornenbal (Dynamo Apeldoorn) en Bo Duteweert (Rivo). Jeffrey Scharbaai (Rivo) is de nieuwe assistent trainer.

Bij Regio Zwolle Volleybal verwelkomde spelverdeelster Robin van de Velde (Voltena) en midspeelster Marije Neuman (Oskam Taurus) als nieuwelingen. Deze week kwam ook de nieuwe Canadese spelverdeelster  Kim Robitaille in Zwolle aan. De 25-jarige komt over van Université de Sherbrooke, waar zij de afgelopen drie jaar in het eerste team speelde. Trainer coach Wilfried Groothuis is ook nieuw in Zwolle.

Dit weekend dus twee onderlinge oefenwedstrijden. Om te beginnen zaterdag in Zwolle en zondag de eerste thuiswedstrijd van Eurosped. Aanvang is om 15:30 uur. Zoals gezegd in Het Punt. De oefenwedstrijden van Team Eurosped in Vroomshoop zijn gratis te bezoeken.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Eurosped.