Vizier op volleybal

 

Prestatielijn Apollo 8 (m) zoekt aanvulling

VoV, 12-05-2020. 4:20 uur. De voorbereiding van de prestatielijn mannen op het nieuwe seizoen bij Apollo 8 is in gang gezet. Deze staat in het teken van de mogelijkheden die het RIVM de mannen van Apollo 8 biedt. Buiten kan er binnenkort volop gewerkt worden om de opgelopen achterstand in te lopen en zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De mannenlijn van de Bornse vereniging is nog op zoek naar spelers om de prestatielijn verder uit te breiden. Apollo 8 biedt volop mogelijkheden voor spelers om zich te ontwikkelen. Met sporthal de Veste heeft het een eigen volleybaltempel met een uitstekende sportvloer en heeft veel ruimte om optimaal te trainen.

De accommodatie biedt naast de sportvloer ook volop ruimtes voor andere type trainingen, zoals krachttraining, mentale en sociale trainingen. Er zijn volop visuele en auditieve hulpmiddelen aanwezig om deze trainingen te ondersteunen. Op deze wijze worden spelers individueel begeleidt met als doelstelling om beter te worden. Met de nieuw ontwikkelde visie denkt de Bornse vereniging aantrekkelijk te zijn voor vele sporters die de sportieve uitdaging aan willen gaan en beter willen worden.

De prestatielijn, 1e divisie heren en topklasse A-jeugd, is nog op zoek naar een aantal kandidaten op diverse posities. Spelers die deel willen uitmaken van de prestatielijn van Apollo 8 kunnen zich melden bij de TC van Apollo 8. Het emailadres is: tc-heren@apollo8.nl

gh @ VoV. Bron Henk Goor, trainer prestatielijn heren Apollo 8 Borne seizoen 2020-2021. Foto krachthonk Apollo 8 door Henk Goor.