Vizier op volleybal

 

Reflex in Kampen naar 1-3 verlies

VoV, 07-02-2023. 5:25 uur. Na het eerste fluitsignaal begon Reflex gretig en goed. De mannen uit Kampen weten de eerste set veel druk te zetten en dat door te zetten in winst van de eerste set. (25-18)

De tweede set begon Kampen weer met veel vertrouwen en erg sterk. Dynamo wist echter steeds meer service druk te leveren waar de Kampenaren moeite mee kregen en ook aanvallend kreeg Kampen de bal minder goed op de grond. Hierdoor wint Dynamo Heren2 de tweede set met 23-25.

In set drie hield Dynamo de druk erop en bleef met de serve goeie druk leveren en won daarmee ook de 3e set. (20-25) En in set vier begon Dynamo heel sterk en pakte een grote voorsprong van 1-12, daarna wist Reflex nog een beetje terug te komen maar het lukte niet het om te draaien en Dynamo won met 16-5 en daarmee de wedstrijd met 1-3.

Aankomende zaterdag spelen we de verre uitwedstrijd tegen DIO-Bedum, in de thuiswedstrijd wisten we het de mannen uit het hoge noorden erg lastig te maken en een punt te pakken! Hopelijk lukt dit zaterdag weer en nemen we misschien nog meer punten mee!

gh @ VoV, verslag van Yvo Lunsing, Reflex Kampen.