Vizier op volleybal

 

Reflex start jongens CMV training

Omdat er in Kampen e.o. een groeiende belangstelling is van jongens in de leeftijd van 8 – 12 jaar voor volleybal start volleybalvereniging Reflex een jongensgroep Cool Moves Volley (CMV).

Cool Moves Volley is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen! CMV heeft veel ‘cool moves’ zoals de opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. Binnen CMV zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.

Volleybalvereniging Reflex komt met het eerste herenteam uit in de A-League, het hoogste club volleybalniveau in Nederland. Het eerste dames team draait mee in de top van de 2e divisie.

Heb je belangstelling kom dan op vrijdag 13 april naar de Reflexhal, Dr. Damstraat 1 in Kampen. Deze training begint om 17:30 en duurt één uur.  Kijk voor meer informatie op www.reflexkampen.nl of stuur een e-mail naar whendriks67@hotmail.com.