Reflex verliest in Apeldoorn met 3-0

VoV, 29-11-2921. 9:33 uur. Reflex mocht op zaterdag 27 november (voor waarschijnlijk de laatste wedstrijd van dit jaar) in Apeldoorn aantreden tegen Dynamo Heren 2.

Zonder de aanwezigheid van kersverse vader Niels van Beek, klonk om 16:30 uur het eerste fluitsignaal. De strijd was aan, waarbij de mannen uit Kampen direct moeite hadden om het grote blok van Dynamo te omzeilen. Ook de wissels konden het tij niet keren en resulteerde in een 1-0 achterstand met 25-16 voor Dynamo.

Nieuwe set, nieuwe kansen. In de tweede set wist Reflex meer druk te brengen met de service en aanvallend punten te scoren. Ook kwam de blokkering aan de zijde van Reflex op gang, maar helaas kwamen de mannen uit Kampen niet verder dan 19 punten. 2-0 achterstand. In de derde set gingen de punten kort gelijk op, waarna Dynamo een voorsprong kon bemachtigen. Na wat enkele oplevingen en wissels aan de kant van Reflex eindigde de wedstrijd in een 3-0 nederlaag.

De komende weken zullen de mannen uit Kampen niet in actie komen en kijken ze uit naar de hervatting van de competitie. Blijf gezond en tot volgend jaar!

gh @ VoV, verslag van Robin van Capelle, Reflex Heren 1.