Reflex wint moeizaam van EVV

VoV, 08-11-2021. 10:04 uur. Zaterdag 6 November 17:00 uur: aftrap van de wedstrijd Zalsman Reflex H1 – EVV Elburg H1. Het publiek zat mooi om 17:00 uur klaar, gecheckt en wel met het nieuwe corona beleid! De mannen van Elburg waren er klaar voor, de scheidsrechters ook en onze ballenkinderen zaten allang in de startblokken.

Daarentegen begon Reflex pas een half uurtje later met volleyballen, de wedstrijd was al 2 sets verder in het voordeel van EVV voordat de mannen van Reflex zich bedachten dat er een wedstrijd gewonnen moest worden. De eerste 2 sets tekenden zich vooral door veel (service)fouten met af en toe leuk volleybal.

Met 2-0 achter dus, geen lekker gevoel in je eigen hal! Maar wellicht was de achterstand de reden dat we onszelf wel konden vermannen om echt volleybal te gaan spelen, alles of niets dus. Gedurende de wedstrijd kwam er meer pit en plezier in het spel bij de mannen van Reflex. De 3e set was nog even spannend maar set 4 en set 5 werden overtuigend gewonnen met jeugdig enthousiasme.

Een 3-2 overwinning stond op het scorebord, helaas 1 puntje meegegeven aan de mannen uit Elburg.

gh @ VoV, verslag door Wessel van Lunzen, Reflex heren 1.