Vizier op volleybal

 

Rochelle Wopereis naar Finland

VoV, 30-05-2019.11:44 uur. De 24-jarige spelverdeelster Rochelle Wopereis, verruilt Nederland voor Finland. Na jaren Eurosped gaat ze volgend seizoen spelen bij LP Kangasala in Finland, waar ze een contract van één jaar tekende. Vanaf half augustus wordt Kangasala dus haar nieuwe verblijfplaats. Met Eurosped pakte Rochelle in Nederland een aantal prijzen (supercup, beker)  Zij maakte eerst haar studie in Nederland af en is nu klaar om aan een loopbaan als professional te beginnen.

Passer loper Maarten van Garderen maakt in Italië de overstap van Trentino naar Volley Latina.  Op de Latina website was te lezen : “We hebben het over een speler van het hoogste niveau, we zijn tevreden omdat we Maarten heel graag wilden en hij graag naar ons wilde wisselen.”

Van Garderen: “Dit jaar zal ik meer verantwoordelijkheid hebben dan in voorgaande seizoenen omdat ik verwacht met Latina te kunnen demonstreren welke speler ik ben, ik wil echt de nieuwe fans laten zien wat ik kan” vertelde hij op de site,  “In de afgelopen twee jaar heb ik niet altijd gespeeld en daarom wilde ik veranderen.”

Verder was uit Italië nog te melden dat Novara, de ex club van Celeste Plak, voor het volgende seizoen de diagonaal  Jovana Brakocevic heeft gecontracteerd. Brakocevic was afgelopen seizoen collega van Femke Stoltenborg bij Lodz in Polen.

gh @ Vizier op Volleybal. foto Eurosped.