Vizier op volleybal

 

Roper en Dolphijn verlengen bij Taurus

Taurus2015rsz

De dames selectieteams van Taurus krijgen volgend seizoen vertrouwde gezichten voor de groep. Na de succesvolle handhaving van Oskam Taurus in de Eredivisie heeft trainer coach Mark Roper besloten om zich nog een jaar te committeren aan het vlaggenschip van de dameslijn binnen Taurus.

Komend seizoen word aangegrepen om de ervaringen die de speelsters hebben opgedaan te gebruiken om weer stappen te kunnen zetten naar een hoger niveau.  Mark heeft in de competitie 2016 – 2017 ook weer de beschikking over meester scout Geerten Klarenbeek maar zal echter afscheid moeten nemen van Marit van Rosmalen (Fysio) en Thomas Dolphijn.

Thomas Dolphijn zal na twee zeer leerzame seizoenen als assistent trainer coach als hoofdtrainer de tweede dames selectie onder zijn hoede nemen. Dit team staat op dit moment al onder zijn leiding als interim en is nog in een hevige strijd verwikkeld om handhaving in de tweede divisie.  Met nog één duel te gaan staan ze één puntje achter op de p/d plek.

De onderhandelingen met trainers voor Taurus Dames 3 en lagere teams zijn nog in volle gang.

Zowel de topteams (Dames 1 en 2) en de breedte teams hebben voor komend seizoen nog ruimte voor speelsters. Als een van de grootste verenigingen van het land heeft Taurus voor iedere speler een gezellig en ontzettend leuk team om in te komen volleyballen. Heb je interesse om een keer mee te trainen of je aan te melden stuur dan een mail naar thomasdolphijn@me.com  (D1 of D2) of secretariaat@volley.nl  (D3 of daaronder)

(Bron Thomas Dolphijn)