Vizier op volleybal

 

Samenwerking NVVO en Volleybaldirect

VoV, 01-09-2018. 5:40 uur. Trainers en trainsters, nog even en de nieuwe competitie gaat van start. Een mooi moment om je te informeren over een interessante samenwerking tussen de NVVO en Volleybaldirect.  Bij Volleybaldirect kun je al je sportspullen bestellen tegen scherpe prijzen. En dankzij de NVVO en de Nevobo wordt alles wat je bestelt nog eens twee keer 5% goedkoper.

Zo werkt het:  Ga naar www.volleybaldirect.nl  en maak een account aan. Vul bij het aanmaken van het account je Nevobo – lidnummer in. Hierdoor worden alle prijzen in de webshop met 5% verlaagd. Bij het plaatsen van een bestelling vul je de kortingscode NVVO2018 in, waardoor je nog eens 5% korting ontvangt over je hele bestelling!

Ook voor de vereniging:  Ga meteen even overleggen met de voorzitter (of penningmeester) van de club waar je trainer bent. Want het is natuurlijk hartstikke slim als jij de spullen voor de vereniging bestelt. Reken maar uit hoeveel het scheelt als jij de ballen voor de club aanschaft!  Over ballen gesproken, Volleybaldirect heeft een fantastische ballenaanbieding ( https://www.volleybaldirect.nl/Ballenpakketten ), die jij dus nog eens met extra korting kunt bestellen.

Volleybaldirect heeft trouwens speciaal voor de leden van de NVVO een selectie gemaakt met trainingshulpmiddelen

(https://www.volleybaldirect.nl/navi.php?jtl_token=c283493ac104ed5e7de74c72b26ad003&k=1146&suche=&hf=0&pf=0&Sortierung=1)

Houd het komende seizoen je mailbox in de gaten, want Volleybaldirect en de NVVO gaan nog meer interessante acties, speciaal voor leden van de NVVO, lanceren! Als lid van de NVVO ben je nu éénmaal voordeliger uit.

Het bestuur van de NVVO wenst je middels Kees van Wijngaarden, bestuurslid public relations & communicatie,  een prachtig seizoen toe.

gh @ VoV. Bron NVVO.