Vizier op volleybal

 

Selectietrainingen Talententraining Regio Zwolle

VoV, 12-05-2018. 13:06 uur. De aanmeldperiode voor de selectietraining is verruimd.  Per 1 mei 2018 is de Talententraining Regio Zwolle zelfstandig geworden. Wij bestaan inmiddels al 19 jaar. Een aantal jaren is nauw samengewerkt met Volleybalvereniging Voorsterslag. Nu zijn de activiteiten ondergebracht in een stichting. Voor de toekomst is het voortbestaan van de regiotraining daarmee gewaarborgd.

De Talententraining Regio Zwolle, kortweg TRZ, verzorgt een twintigtal extra trainingen op de vrijdagavond voor jeugdspelers die extra willen trainen naast hun eigen vereniging. Jaarlijks trainen ongeveer 90 jeugdspelers in de leeftijdscategorieën van CMV niveau 5/6, C – jeugd, B – jeugd en A – jeugd, jongens en meisjes, op de vrijdagavond 2 uur lang. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

De selectietrainingen zijn op vrijdag 18 mei en vrijdag 25 mei in de Erica Terpstrahal in Wezep.  Wij krijgen nu veel reacties dat spelers afwachten met aanmelden omdat de teamindeling bij de eigen vereniging nog niet rond is en daardoor niet bekend is wat de eigen trainingstijden zijn.

Daarom hebben we besloten de aanmeldingstermijn voor de selectietrainingen te verlengen tot donderdag 17 mei. Als spelers (ABC jeugd) niet op 18 mei aanwezig kunnen zijn is er een extra optie op 25 mei om aan een selectietraining mee te doen.

Alle info en adresgegevens zijn beschikbaar op onze FACEBOOK pagina.

https://www.facebook.com/talenttrainingenregiozwolle/

en op onze website

http://www.trz-volleybal.nl/

Neem contact met ons op als je met de selectietrainingen wilt meedoen of wat extra informatie nodig hebt.

gh @ VoV, bron Stichting Talententraining Regio Zwolle, Sijvert de Boer, bestuurslid. Foto Jan van den Noort.