Vizier op volleybal

 

Selinger geeft workshops in Barneveld

VoV, 13-09-2017. 4:23 uur. Voor het derde seizoen op rij biedt de Advisie Volleybalschool in Barneveld trainingen aan voor regionale jeugdspelers en –speelsters. Dit seizoen is er, om de kwaliteit van de trainingen naar een hoger niveau te tillen, een samenwerking ontstaan met niemand minder dan Avital Selinger. De succesvolle coach is bereid gevonden zijn kennis over te brengen op de jeugd én trainers in de regio.

Net als de voorgaande jaren organiseert de Advisie Volleybalschool een kennismakingstraining voor jeugdspelers. Dit jaar vindt deze gratis proeftraining plaats op vrijdag 13 oktober en ambitieuze jeugdspelers zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden via www.advisievolleybalschool.nl.

Internationale topcoach in Barneveldse sporthal

De Advisie Volleybalschool richt zich op extra individuele techniektrainingen die verenigingen lastig zelf kunnen organiseren. Om de kwaliteit van de trainingen naar een hoger niveau te tillen, is er een samenwerking aangegaan met Avital Selinger.

Na een sabbatical is Selinger weer klaar om zijn kennis en ervaring te delen met de volleybalwereld. Net als in de jaren 80 doet hij dit door het land in te trekken en clubs en trainers te helpen. Eerder werd al bekend dat de 58-jarige Selinger enkele trainingen bij het erediviseteam van Advisie/ SSS gaat verzorgen dit seizoen.

Kennis overbrengen op jeugd

De betrokkenheid van Selinger bij de Advisie Volleybalschool komt dit seizoen op verschillende manieren tot uiting. Zo gaat hij verspreid over het seizoen meerdere trainingen verzorgen en zal hij bij de proeftraining op vrijdag 13 oktober aanwezig zijn in Sportcentrum de Meerwaarde. Deze proeftraining is toegankelijk voor alle regionale jeugdspelers en –speelsters die kennis willen maken met de Advisie Volleybalschool.

Workshops voor (regionale) trainers

Daarnaast zal Selinger zijn kennis en ervaring ook delen met de trainers van de Volleybalschool én trainers uit de regio. De succescoach deelt zijn visie aan de hand van een workshop verspreid over 4 avonden:

  •  Vrijdag 22 september van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 29 september van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 6 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur
  • Vrijdag 20 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur

Gedurende deze avonden in Sportcentrum de Meerwaarde in Barneveld zal Avital zijn visie overbrengen op de aanwezigen en aan de hand van zijn expertise de verschillende aspecten van de sport bespreken. De kosten voor de 4 workshops bedragen € 125,-. Wilt u met meerdere mensen van een vereniging komen? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

Aanmelden voor proeftraining of workshop?

Alle informatie met betrekking tot de proeftraining op 13 oktober of de 4-delige workshop is te vinden op www.advisievolleybalschool.nl. Hier zijn ook de inschrijfformulieren voor de proeftraining en workshop te vinden. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@advisievolleybalschool.nl.

gh @ VoV, bron Communicatie Advisie Volleybalschool, Henrieke Hahn. Foto CEV.