Vizier op volleybal

 

Set-Up ‘65 D1 op zoek naar midspeelster

VoV, 03-11-2017. 6:10 uur.  Altijd al op eredivisie niveau willen volleyballen?  Dat kan als “mid” bij Springendal Set-Up ’65 dames 1. Voor de optimale balans in ons geweldige team zijn we nog op zoek naar een derde midden aanvalster / blokkeerster.

Heb jij de ambitie om het maximale uit je volleybalcarrière te halen, om topsport de basis te laten zijn van je verdere toekomst, om te trainen en spelen in een internationaal eredivisie team, om echt te ervaren hoe je middels continue uitdagingen ver kunt komen? Kom dan eens kijken en praten met één van onze speelsters of stafleden.

Natuurlijk mag je een keer meetrainen als je dat zou willen. Denk niet dat je dit niveau niet aan kunt, want door te trainen op een hoog niveau, door instructies op te volgen en leergierig te zijn hebben wij ervaren dat je heel snel kunt groeien. Tot snel!

Kylie Leussink deed ons nog haar terugblik toekomen op de wedstrijd van afgelopen woensdag van Springendal Set-Up ’65 in Zwolle tegen Regio Zwolle Volleybal, die door de ploeg uit Ootmarsum werd gewonnen.

“Wát een wedstrijd. Springendal Set-Up ’65 won woensdagavond met 3-1 van Zwolle. Na een paar teleurstellende wedstrijden voelde deze overwinning dan ook extra goed. Maar liefst drie punten konden na een strijd van twee uur mee naar Ootmarsum. En dat zorgde voor een stijging van twee plekken op de ranglijst.

De setstanden liegen er niet om: het was een spannende pot. Na de tweede set leek het Ootmarsumse team ingemaakt te worden, maar ze wisten zich in de volgende twee sets heel knap te herpakken. Er werd gevochten als leeuwinnen. Deze winst had het team verdiend. Het harde werken wierp eindelijk zijn vruchten af. Twee daagjes kan er genoten worden van deze mooie overwinning.

Zaterdag speelt het team alweer hun volgende wedstrijd tegen Flynth FAST.  Om 18:00 uur klinkt het eerst fluitsignaal in de Schalm. Een perfecte gelegenheid om je kermiszaterdag mee te beginnen. Tot dan!”

gh @ VoV, bron Ronald en Kylie Leussink. Springendal Set-Up ’65.