Vizier op volleybal

 

Zaanstad Dames 1 gaat voor punten

VoV, 03-11-2017. 13:33 uur. Komend weekend spelen veel Zaanstadteams weer thuis. Ook Dames 1 mag weer vol aan de bak om punten binnen te halen. Zij gaan om 17.00 uur de strijd aan met Sliedrecht Sport D2. De wedstrijd wordt gespeeld in de breedtesporthal in Topsportcentrum De Koog.

Sliedrecht heeft dit seizoen al vier van de vijf wedstrijden gewonnen en staat daarmee op een gedeelde eerste plek in de poule. Trainer / coach Patrick de Reus: ‘Na een goede voorbereiding zijn we de competitie wat ongelukkig begonnen. Op momenten spelen we heel goed en we doen er alles aan om die momenten langer te laten duren. We moeten leren kansen te benutten, situaties netjes uit te spelen, hard zijn in het punten willen maken en de tegenstander dwingen fouten te maken.

We gaan er net als vorig jaar alles aan doen om van de top 5 punten te pikken. We kunnen vrijuit spelen en hebben alles in huis om dat te kunnen doen. We hebben niets te verliezen en gaan ervoor.’ Dames 1 zal er dus alles aan doen om in deze wedstrijd punten te pakken.

Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1 worden er vele andere wedstrijden gespeeld. Vrijdagavond wordt het volle weekend in De Koog al afgetrapt met zeven wedstrijden van seniorenteams.

Op zaterdagochtend starten de jeugdteams en om 13.00 uur komt Dames 4 in actie. De rest van de middag is voor de divisieteams, met om 15.00 uur de wedstrijd van dames 2 tegen VSTS. VSTS staat met slechts één punt meer één plek boven Dames 2. Ook Heren 2 gaat om 15.00 uur vol aan de bak tegen de nummer vijf van de 1e divisie B, Vc City Lens Krimpen. Om 17.00 uur Heren 3 de strijd aan met vv Utrecht, dat met een wedstrijd en een punt meer één plek boven hen staat.

Als klap op de vuurpijl speelt Zaanstad Heren-1 nog uit tegen Advisie/SSS om 20.00 uur in Barneveld. Kortom weer een boordevol volleybalweekend nu de herfstvakanties zijn afgelopen.

gh @ VoV, persbericht  VV Zaanstad, foto Eric Visch