Vizier op volleybal

 

Set Up Club Fryslân organiseert Open Beach-/grasvolleybalevent

VoV, 15-06-2024. 2:17 uur. Op zaterdag 6 juli wordt het ogenschijnlijk een drukte van belang op de volleybalvelden bij de Schuttersveldhal in Sneek, want voor het eerst in de historie organiseert de Set Up club Fryslân een open beach- en grasevent. Het initiatief is afkomstig van de vijf Set Up clubs die de gemeente Súdwest Fryslân rijk is namelijk Covos Oosterend, Top en Twel Oppenhuizen, SVW Workum, Stânfries IJlst en VC Sneek die gezamenlijk vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur dit event verzorgen.

Drie niveaus: Dit festijn is een volleybaltoernooi voor iedereen op elk niveau. “Of je lid van een volleybalvereniging of niet speelt geen enkele rol”, meldt de organisatie. Bij inschrijving wordt jouw team ingedeeld op speelsterkte en heren- en damesniveau. Er zijn namelijk drie niveaus te onderscheiden: instap, gevorderd en professioneel. Vereiste is wel dat je 14 jaar of ouder bent en dat je team uit drie spelers bestaat.

Toernooi en barbecue: Naast het sportieve aspect wordt de inwendige mens ook niet vergeten. Meedoen aan het volleybaltoernooi betekent namelijk automatisch gegarandeerde deelname aan de barbecue. Inschrijven is mogelijk via deze link: https://vcsneek.nl/setup-beach-event

Terugkerend event: De organisatie hoopt dat dit een terugkerend evenement zal worden. Voor veel Sneekers, die in afgelopen jaren al met veel enthousiasme meededen aan het roemrijke Plakkers beachtoernooi, zal dit toernooi als vertrouwd aanvoelen. “Met het enthousiasme van onze rijke volleybalregio en andere sportievelingen binnen onze gemeente Súdwest Fryslân hopen we een toernooi neer te zetten waarmee we een terugkerend event creëren”, zeggen de organisatoren.

gh @ VoV. Bron en poster VC Sneek