Vizier op volleybal

 

VCN Dames 1 zoekt nog spelverdeelster

VoV, 15-06-2024. 3:07 uur. Voor het komende seizoen zijn wij nog op zoek naar een spelverdeelster! De plannen van Bibian van Wetering zijn namelijk helaas gewijzigd, na drie seizoen bij VCN heeft zij andere plannen voor het seizoen 2024/ 2025. Heb jij interesse? Stuur dan een bericht naar VCN Dames 1!

Wie worden je collega’s bij VCN dames1?    

Spelverdeelster Lindy Schouten: “Is 22 jaar. Ook dit seizoen is zij weer op de spelverdelers positie te vinden! Dit wordt haar 4e jaar bij VCN.

Diagonalen Iris Kerkhof en Mila Konink. Iris maakte de overstap van Dames 2 naar de eerste selectie, voor Mila wordt het in 2024/ 2025 het 2de seizoen bij VCN.

Libero Fuerra Evereart: Zij begint aan haar 6de seizoen bij VCN, waar ze weer alle ballen van de grond gaat halen en perfecte passes gaat geven.

Midspeelsters Fleur van der Laan, Froukje Stadt en Jill van Rhee. Fleur aka Flet heeft ook zin in het 4de jaar bij VCN, Froukje komt over van VollinGo uit Gouda en Jill wil de talentvolle jeugd volgend seizoen zien groeien. Ze is zelf al bijna bij de drie kruisjes.

Passer lopers Alaska Zwaanswijk, Ellen Geraarts, Marijke Lammers en Trijntje Verbeek. Alaska maakt de overstap van het kampioensteam Dames 3 naar de hoofdmacht, Ellen begint aan haar 5de seizoen in VCN D1 en Marijke is wat ze noemen een kind van de vereniging, sedert haar zevende is ze al bij VCN. Trijntje maakt de overstap van Rivo Rijssen naar VCN, zij gaat intern bij Beach Team Nederland.:

Trainer/ Coach is Robert Jansen, die ook het volgend seizoen de selectie van oefenstof zal voorzien en de coaching zal verzorgen.

gh @ Vizier op Volleybal. Bron o.a. Facebook VCN Dames 1 en info via Froukje Stadt.