Set Up H1 gunt hekkensluiter geen punt

VoV, 10-12-2018. 6:30 uur.  Afgelopen zaterdag speelde Holtland Accountants Set Up H1 tegen Casco Montage V.V.H. H1 in Harlingen. De vorige wedstrijd was een
4-0 overwinning voor Set Up en dat moest vandaag ook weer gebeuren.

In de eerste set was er meteen veel beleving aan de kant van Set Up. De opdrachten van Peter Gaillard werden goed uitgevoerd. Er werd vol geserveerd op de voorspelende stopper, waardoor die vaak niet aan aanvallen toe kwam. De pass lag niet goed bij V.V.H. en daardoor stond het blok van Set Up als een huis. 19-25.

In de tweede set liep het anders. Er werden meer persoonlijke fouten gemaakt. V.V.H. verhoogde de serveer druk, waardoor de pass niet zorgvuldig was bij Set Up.  Na een time out van Gaillard begon het weer te draaien. Met veel beleving en strijdlust knokten Set Up zich terug in de wedstrijd. Met een goede serveer serie van Marien Alberts werd met 21-25 de set binnen gehaald.

Op het niet te gemakkelijk denken was het waar Gaillard op hamerde, maar op eigen spel gaan spelen. Het was al meerdere keren voorgekomen dit seizoen, dat erbij een 0-2 voorsprong niet vol gespeeld werd door de mannen uit IJsselmuiden. Maar ook deze set werd verdiend gewonnen met 21-25. Gewonnen was er al, maar Set Up wilde alle punten mee naar huis nemen.

Er werd met veel beleving gespeeld en V.V.H. speelde alles of niets. Na een stand van 25-25 zag de scheids een bal niet en gaf dubbel in het nadeel van V.V.H. Bij V.V.H. was men woest en daar maakte Set Up goed gebruik van. Set Up won met 27-29.  Een mooie overwinning van de mannen uit IJsselmuiden 0-4!

Aankomende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Sudosa – Desto H2 uit Assen is dan de tegenstander in de Oosterholthoeve.

gh @ VoV, bron persbericht Set Up IJsselmuiden.