Set-Up H1 handhaaft zich in 1e Divisie.

VoV, 21-04-2024. 14:31 uur. Heren 1 moest zich na een wisselvallig seizoen voorbereiden op de promotie/degradatie wedstrijden, er werd nog 1 week alles uit de kast gehaald op de trainingen om zich zo goed mogelijk klaar te stomen. Met die instelling en mentaliteit waren de mannen uiterst gemotiveerd om alles te geven wat ze hadden.

De eerste wedstrijd mocht Set-Up aantreden tegen Lycurgus Heren 3, zoals verwacht was er toch wel wat spanning bij beide teams en dat was ook te merken in de wedstrijd. Beide teams maakten wel verscheidene schoonheidsfoutjes maar Set-Up kon na een spannende set toch de 1e set op naam schrijven.

De 2e set was eigenlijk een kopie van de eerste set, het ging beide kanten op en beide teams wisselden elkaar af in de voorsprong, maar na een goeie serie van Set-Up trok men deze set ook wederom aan het langste eind en resulteerde dit in een gewonnen 1e wedstrijd voor H. van Dieren Set-Up H1

Tussendoor was er een wedstrijd waar Set-Up geen aandeel in had, Set-Up had even een uurtje rust en konden de mannen zich verwennen met de zelfgemaakte macaroni gemaakt door Mama Keijl, de krachten werden weer aangevuld en hierna kon Set-Up vol opgeladen aantreden tegen BVC.

De eerste set begon een beetje afwachtend om toch een beetje het niveau van de tegenstander in te schatten, maar na de eerste paar ballen werd dit al gauw omgezet in lekker vanuit vertrouwen volleyballen. Toen werd het voor de IJsselmuidenaren wel duidelijk dat men hier het eigen niveau moest gaan halen en dat men er dan een goeie pot van kon maken. De set werd gewonnen met 25-16

De tweede set begon Set-Up sterk en trapte men af met service druk, zodoende kon er al vroeg een mooie voorsprong opgebouwd worden, na dat de voorsprong was er wat ruis te horen en werden wissels aangevraagd.

Gerco Wijnne (aangegeven te stoppen bij het eerste om het wat rustiger aan te gaan doen in een wat lager team) werd er ingewisseld voor Mark Flier en draaide een paar rotaties mee om vervolgens onder een mooi applaus en een lekker bierpakketje het veld weer te verlaten.

Set-Up nam nog een keer afscheid van een speler, namelijk; Jakob Engberts (De beste man heeft een carrière switch mogen maken naar de sterke arm der wet en mag richting de zomer als alles goed gaat hun 3e kindje ontvangen) werd gewisseld voor de 10 jaar jongere Cas Rietman. De wedstrijd werd uiteindelijk simpel uitgespeeld en gewonnen met 25-15

Het seizoen zit erop en we willen iedereen bedanken die ons dit seizoen onvoorwaardelijk heeft gesteund, Applausje voor jezelf.

gh @ VoV. verslag en foto via de web redactie van Set-Up IJsselmuiden.