Set Up H1 pakt punt bij Renswouw

VoV, 29-11-2021. 5:45 uur.  Op zaterdagmiddag mochten de heren van Set-Up afreizen naar Renswoude voor een wedstrijd tegen Renswouw heren 1. Door een blessures en ziekte was oudgediende Remco Bultman bereid gevonden om Set-Up te versterken. Bij aantreden in de sporthal werd vooral het lengteverschil al snel duidelijk, maar dat is dit seizoen niets nieuws.

De eerste set werd niet sterk begonnen door Set-Up. Er werden veel servicefouten gemaakt en door goede servicedruk van de mannen uit Renswoude konden men niet in het spel komen. De hele set werd tegen een achterstand aangekeken en hier kon men helaas niet bovenop komen. De tegenstander kon makkelijk uitlopen en won de set makkelijk met 25-16.

De tweede set werd vergelijkend begonnen als de eerste set. Met een 5-0 achterstand kon Set-Up wederom niet goed in ons spel komen. Ook een aantal time-outs mochten niet baten en Renswouw kon de voorsprong de hele wedstrijd vol houden 25-17.

De derde set men weer op scherp gezet om de wedstrijd nog naar Set-Up toe te trekken, maar het vertrouwen in de overwinning was niet meer zo groot. Deze set konden de IJsselmuidenaren in het begin nog wel meekomen maar uiteindelijk konden de lange mannen uit Renswoude weer een gat slaan en ook deze set binnenhalen 25-18.

De laatste set wilde Set-Up er vol tegenaan, om toch nog een punt mee te nemen naar huis. Deze set kon men, in tegenstelling tot eerdere sets, wel goed meekomen. Het ging de hele tijd gelijk op en boven de twintig kon Set-Up een puntje voorsprong pakken. Door een aantal gewonnen duels bij het net kon de set binnengesleept worden met 24-26.

Voorlopig lijkt het erop dat dit in ieder geval de laatste wedstrijd van dit jaar was. Momenteel staat Set-Up op een goede zesde plek en kan men tevreden terugkijken op de afgelopen wedstrijden.

gh @ VoV, verslag via webbeheer Set Up IJsselmuiden.