Set Up H1 wint eenvoudig in Assen

VoV, 08-04-2019. 6:24 uur. Zaterdag mocht Holtland Accountants Set Up het opnemen tegen Sudosa – Desto H2. De thuiswedstrijd was tegen de Assenaren verloren met 3-1, dus er was wat goed te maken. Alhoewel Set Up op een stabiele vierde plek in de competitie staat, hamerde coach Peter Gaillard erop om de competitie op goede wijze te beëindigen.

Set Up begon scherp aan de wedstrijd. Men wist Sudosa-Desto serverend onder druk te zetten. Middels een goede pass kon Matthias de aanvallers goed bedienen, die op hun beurt de gecreëerde kansen in punten konden omzetten. 21-25

In de tweede set gingen de IJsselmuidenaren door met het stabiele spel waar ze mee begonnen waren. Alhoewel Sudosa-Desto iets beter begon te spelen wist Set Up verdedigend veel ballen aan het net te brengen, waardoor er weer aanvalsmogelijkheden gecreëerd konden worden. 23-25

Na de verloren tweede set knakte Sudosa-Desto en verloor het de hoop op winst. Al snel wist Set Up een degelijke voorsprong op te bouwen. Dit resulteerde in een aantal wissels aan de kant van Sudosa-Desto, maar hier werd hun spel ook niet beter van. 14-25

In de vierde set liet Set Up geen best spel zien. Men liet zich een beetje meevoeren in het niveau van Sudosa-Desto. De set ging redelijk gelijk op, maar aan het eind van de set wist Set Up de set toch naar zich toe te trekken. 21-25

Met deze overwinning behoud Set Up de vierde plek in de 2e divisie A. Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma (thuis) tegen Voorsterslag/VC Zwolle HS 2.

gh @ VoV. Verslag en foto via website commissie Set Up IJsselmuiden.