Set – Up II met lege handen huiswaarts

VoV, 14-01-2019. 20:09 uur. Na 2 weken rust was het zaterdag weer tijd voor onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Onze reis ging naar Balk. Doordat de verwarming niet werkte in het busje, kwamen we met koude voeten aan in sporthal de Trime. Hier hebben we ons eerst opgewarmd om vervolgens aan de wedstrijd tegen Autoschade Kuiper/D.B.S dames 1 te beginnen.

In de eerste set startte we niet zo sterk. We maakten meerdere serves fouten achter elkaar. Daarna hebben we ons herpakt. We kwamen steeds meer in de wedstrijd. De pass lag goed, we begonnen met punten te scoren. Aan het einde maakten we veel eigen fouten, waardoor we de set hebben laten lopen. We hebben deze set uiteindelijk verloren met 25-19

In de tweede set begonnen we stabiel. Bij een 4-5 voorsprong maakte Balk meerdere punten achter elkaar. Waardoor we al snel achter stonden met 12-6. We kwamen niet langs het lange blok van Balk heen. Bij een stand van 24-12 hebben wij ons terug geknokt naar 24-16. Om de volgende set weer met goede moed te beginnen. De derde set, is normaal de beruchte derde set. Die vaak zorgt voor een 2-1 in stand. Helaas was dit niet helemaal waar. We maakten veel eigen fouten en konden niet verder komen dan een 25-9.

Ook de laatste set lukte het ons niet om ons niveau te behalen. Bij een 20-9 achterstand, serveerde Marlies ons naar een 20-15. Er zat nog een spatje hoop in ons spel om dat laatste setje mee naar huis te nemen. Helaas verloren we met 25-20.

Laten we deze wedstrijd snel vergeten en vooruit kijken naar de volgende wedstrijd. Zaterdag 19 januari spelen we om 14.30 uur tegen VC Zwolle II. We hopen jullie daar te zien! Is het toch nog iets te ver. Niet getreurd. Zaterdag 26 januari spelen we onze eerste thuiswedstrijd van 2019 om 15.00 tegen WVC Volley.

gh @ VoV. Verslag van Maaike Bos, Set – Up ’65 Dames 2. Foto Jan van den Noort.