Set-Up speelde laatste wedstrijd van dit seizoen

VoV, 08-05-2022. 17:50 uur. In de laatste wedstrijd van het lang durende seizoen is er hard gevochten voor een overwinning tegen de nummer 1. Een overwinning bleef uit, maar toch is het seizoen afgesloten met een goed gevoel.

Samen met acht spelers en één coach moesten we het doen, dat was de boodschap van Peter. Gelukkig was dit ook terug te zien in de eerste set. Er werd goed gespeeld en bijna elke pass kwam goed aan het net. Door een flinke servicedruk kwam de tegenstander er niet zo heel goed door met de aanval. Jammer genoeg konden we deze set net niet binnenslepen. Eindstand 23-25.

De tweede set werd dit doorgezet, je merkte dat iedereen gretig was en toch graag wilde winnen. Met de steun van het publiek gingen we er weer vol voor. Als zelfs Chiel ballen gaat verdedigen, dan weten we zeker dat we er goed in zitten. Dit was dan ook terug te zien in de eindstand van de set: 25-21.

De derde set ging het wat minder. Als er een voorsprong was, dan gaven we die weer uit handen. Eigenlijk kunnen we het maar beter niet over deze set hebben, dat doen we dan ook maar niet, 16-25.

Het vierde set wilden we graag pakken met elkaar. Het liep niet slecht, maar toch was de tegenstander beter. Blokkerend werden we minder, onze vaste rots in de pass Bart zat er ook niet zo best in. Dan loopt het natuurlijk veel te hard van je af. Gelukkig konden we nog een publiekswissel doen voor Louwe van den Bos die zijn laatste wedstrijd bij het 1e speelde. Hij vroeg zichzelf overigens wel af wat er gebeurde toen de gewisseld werd. Maar goed, ook deze set werd verloren met 20-25.

We willen Louwe bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem het beste toe met zijn gezin. Hopelijk kom je af en toe nog een puntje meedraaien als dat nodig is. Verder willen we ook al het publiek en vrijwilligers bedanken voor afgelopen jaar! Tot volgend het competitieseizoen 1e divisie is van start.

gh @ VoV, verslag en foto via websitecommissie Set-Up IJsselmuiden.