Vizier op volleybal

 

Set-Up’65 D1 aan nieuw seizoen begonnen

VoV, 28-08-2019. 5:55 uur. Het nieuwe volleybalseizoen is van start. Springendal/Set-Up ’65 Dames 1 begon vorige week al met trainen. Met een heel ander team dan dat van het vorige seizoen, zowel qua speelsters als qua staf.

Een gezicht dat we dit jaar niet meer naast het veld van dames 1 zullen zien is dat van Lesley de Jonge. Tom Engbers (hoofdtrainer/-coach) en Rob Luijrink (assistent) nemen dit seizoen de leiding van het eerste damesteam op zich. Damir Colo assisteert ook en is tevens de teammanager. Martine Beekvelt is data analist. Renee van Helden en Rik Lammerink doen de fysiotherapie.

Ook bij de dames zelf is er veel veranderd. Vanuit Alterno versterkt Kimberly Smit het eerste team en ook Benthe Olde Rikkert liet haar club Apollo 8 achter zich om dit jaar in Ootmarsum te spelen. Het team wordt verder aangevuld met nieuwelingen Anne Hesselink, Marlies Eertman en Pien Vos, die al hun hele leven bij Springendal Set-Up ’65 volleyballen. Hiermee wordt de koerswijziging, om uit te gaan van eigen kracht, bevestigd. Van vorig seizoen al bekende dames 1 speelsters zijn Jorinda Kremer, Wies Bekhuis, Merle Baasdam, Evie van Kerkvoorde en Martine Stevelink. Waar mogelijk en nodig zullen andere teams dames 1 helpen.

Het vernieuwde team is klaar voor dit seizoen en heeft veel zin om te beginnen. Het is een ploeg vol enthousiaste speelsters,  die al jaren bij de vereniging spelen of er graag willen spelen. Een team dat veel inzet en plezier wil uitstralen en daarmee wellicht kan verrassen in de eredivisie. En daar heeft de club alle vertrouwen in!

gh @ VoV, persbericht Springendal Set-Up ’65.