Vizier op volleybal

 

Skunk H1 pakt doordeweekse winst tegen Limac

VoV, 16-03-2022. 10:50 uur. Vanwege de uitgestelde wedstrijden speelden de heren van Skunk en Limac hun eerste wedstrijd van het seizoen op een dinsdagavond in Linne.

De eerste set liet Limac mooi spel zien, geholpen door een zwakke service van Skunk. Ondanks dat Limac het betere spel had, bleef het gelijk tot 19-19. Via één sterke service serie van Limac en persoonlijke fouten van Skunk pakte Limac de eerste set met 25-19.

Skunk hield de energie erin want merkte dat er punten te halen waren door minder fouten te maken. Dat lieten ze zien in de tweede set waarbij Limac serverend onder druk kwam te staan en hun midden niet meer aangespeeld kon worden. Dit resulteerde in een 25-18 winst voor Skunk en bracht de spanning terug in de wedstrijd.

In de derde en vierde set moest de scheidsrechter diverse malen ingrijpen met kaarten voor de thuispartij. Dit gaf Limac nieuwe energie, maar Skunk liet zich niet van de wijs brengen en pakte de 3-1 winst na diverse blokkades van stand-in middenman Robbert.

Skunk neemt tevreden 4 punten mee naar Veghel en kan zich opmaken voor het tweeluik tegen streekgenoot Donki Sjot.

Setstanden: 25-19, 18-25, 21-25 en 21-25

gh @ VoV, verslag van Daan Creemers, Foto Jan van den Noort.