Vizier op volleybal

 

Sneeuwballentoernooi Peelpush op 29-12

VoV, 21-11-2018. 6:13 uur. Het 21e Peel en Maas Sneeuwballentoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Peelpush, vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 december 2018, van 18.00 uur tot 23.30 uur in sporthal “De Körref” te Meijel. Hét recreanten volleybaltoernooi van Peel en Maas! Midden tussen Kerst en Oud & Nieuw, een ideale avond om op een sportieve manier eens te ontspannen.

Er wordt gestreefd naar een maximale deelname van 18 teams (geen jeugdteams). Buurt- en sportverenigingen binnen de gemeente Peel en Maas en deelnemende teams aan de vorige binnentoernooien ontvangen een inschrijfformulier. Daarnaast biedt Peelpush ook alle bedrijven uit haar sponsorclub de mogelijkheid om aan het toernooi deel te nemen.

En verder? Iedereen die interesse heeft, kan zich opgeven door in een enveloppe een papier te stoppen met daarop de naam van het team, het adres en telefoonnummer van de contactpersoon en toevoeging van het inschrijfgeld van € 20,00 per team. GRAAG DEZE ENVELOP vóór 20 DECEMBER A.S. OPSTUREN NAAR OF IN DE BUS BIJ HARRIE MANDERS, DORPSSTRAAT 42, 5768 CG Meijel, OF BELLEN: 077-4663714. Mailen kan ook: hmyn.manders@home.nl .

Er wordt in één recreantenklasse gespeeld. In elk team moeten in ieder geval steeds twee dames in het veld staan, terwijl eveneens in elk team slechts twee competitiespelers mogen meedoen (maximaal spelend in de regiodivisie).

Aantrekkelijke prijzen, een wederom verrassende “sneeuwballen – wedstrijd” en de traditionele mogelijkheid om een joker, de “sneeuwman”, in te zetten! En verder: Peelpush bedenkt altijd de leukste prijzen, dus: laat u maar weer verrassen!

Uiteraard, óók alle leden van Peelpush zèlf zijn welkom met de door henzelf samen te stellen vrienden- of familieteams (let wel op bovenstaande regels m.b.t. de teamsamenstelling).

Kom naar “De Körref” op 29 december, trek dat sporttenue aan, wens alle tegenstanders alvast een te gek 2019 en proef vervolgens dat sportieve succes dat u even dat ‘Dames of Heren 1-gevoel’ geeft en ongetwijfeld naar méér zal smaken! Tot slot: deelnemende teams ontvangen geen bevestiging van hun inschrijving, maar worden voorafgaand aan het toernooi nog wel telefonisch benaderd. Maar eerst: tijdig opgeven: graag vóór 20 december! DOEN!

gh @ VoV, door Mieke Basten. Bij de foto onder: Een trotse (Peelpush!)sponsor Mark van Rooy heft samen met zijn team D’n Hangtafel het glas op het Sneeuwballenkampioenschap 2017. Ongetwijfeld zijn zij er dit jaar weer bij!