Vizier op volleybal

 

Spaarnestad kiest Trainer Talent Ruben van der Zwaan voor D1.

VoV, 29-05-2024. 5:12 uur. Ruben van der Zwaan (34) wordt Topdivisie trainer bij VC Spaarnestad Dames 1. Na de afgelopen jaren trainers van naam te hebben gecontracteerd, gooit VC Spaarnestad het roer om.

Na verschillende proeftrainingen te hebben gegeven zijn Ruben van Zwaan en VC Spaarnestad tot de conclusie gekomen dat Ruben de nieuwe trainer wordt van VC Spaarnestad. Samen met stabiele waarde Natalia Zoet als spelverdeler heeft de prestatielijn commissie veel vertrouwen in de gemaakt keuze.

Ruben heeft zijn opleiding gehad bij Next volley Dordrecht en woont in Oude Wetering.

De selectie zal een metamorfose ondergaan omdat Ali Moghaddasian 4 speelsters heeft meegenomen naar superdivisionist VC Keistad, een ontwikkeling die volledig begrijpelijk is en waar VC Spaarnestad laat zien talenten te kunnen opleiden voor een verdere volleybal carrière.

De selectie voor het seizoen 24-25 krijgt langzaam vorm, vooral de talentvolle jeugd vanuit de regio en van VC Spaarnestad zelf zal de basis gaan vormen van dit talentvolle team. Komende dagen komen we met meer nieuws over de speelsters en begeleiding van de selectie.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de selectie van 24-25. Mocht je geïnteresseerd zijn meld je dan via email adres

tc-prestatielijn@vcspaarnestad.nl

aan er wordt tot de zomervakantie doorgetraind.

gh @ VoV, persbericht en foto via VC Spaarnestad.