Vizier op volleybal

 

Succesvol business – event bij Zaanstad

VoV, 06-12-2017. 5:30 uur.  Op zondag 12 november rond de wedstrijd tegen Inter Rijswijk organiseerde Zaanstad het eerst business–event van dit seizoen. Sponsoren en besturen van zowel Inter Rijswijk als Zaanstad werden vooraf informeel ontvangen in de VIP – ruimte in Topsportcentrum De Koog. Onder het genot van een kopje koffie of thee werden kennis en ervaringen uitgewisseld.

Vervolgens ging de wedstrijd van start in een zeer goed gevulde topsporthal. De opbouwploeg, de courtcrew, de organisatie en communicatie er om heen: niets was aan het toeval overgelaten. Speciaal waren de twee levensgrote spandoeken van 8 bij 5 meter #ZaanstadZijnWeMetZnAllen die voor het eerst werden opgehangen. De spandoeken zijn mogelijk gemaakt door bijdragen van diverse sponsoren van Zaanstad. De wedstrijd zelf was een absolute thriller die uiteindelijk in een 3-2 overwinning voor Zaanstad eindigde.

Genoeg dus om na afloop over na te praten tijdens het buffet dat de genodigden werd aangeboden door de Stichting Topvolleybal Zaanstad. Al met al een zeer geslaagd business-event in een atmosfeer zoals #eredivisievolleybal moet zijn. Het volgende business-event is zaterdag 20 januari 2018 als Zaanstad tegen Advisie/SSS speelt.

Belangstelling om hier ook als bedrijf bij te gaan horen?  Kijk dan op

www.vvzaanstad.nl/sponsors-en-pr/ook-sponsor-worden

en neem vrijblijvend contact op.

gh @ VoV, persbericht Stichting Topvolleybal Zaanstad, foto Eric Visch.