Vizier op volleybal

 

Sudosa-Desto D2 doet goede zaken

VoV, 10-02-2024. 12:25 uur. Dit keer een wedstrijd op de woensdagavond in plaats van een wedstrijd op de zaterdag. We speelden om 20.15 uur tegen de Krekkers D1. Omdat zij in het weekend dat de wedstrijd gepland stond carnaval moesten vieren, is de wedstrijd dus verplaatst naar de woensdagavond. Het positieve hieraan was wel dat we op centercourt mochten spelen. Er werden ballen opgedoken achter het veld waar we normaal niet bij konden.

We begonnen de wedstrijd scherp. In het veld stonden Fleur, Susan, Femke, Suzanne, Dione, Ellen en Aimée. We stonden nog even gelijk op 8-8, maar als snel konden wij weer de overhand nemen door goede servicedruk te leggen en zelf clean te spelen. Dit resulteerde in een setstand van 25-16 voor ons.

In set twee begonnen we weer scherp en met een goede serve druk. Onze Femke heeft maar liefst achtmaal geserveerd waardoor we op een 12-2 voorsprong kwamen. Doordat we sommige rotaties niet gelijk doorkwamen werd het aan het einde van de set toch nog spannend. We kwamen zelfs op 22-21 achterstand. Lieke werd erin gewisseld voor Dione en had een goede service in huis. Uiteindelijk hebben we deze set toch nog gewonnen met 25-23.

Nu de derde beslissende set. We begonnen niet scherp en kwamen al snel op een 5-10 achterstand. Maar door zelf weinig fouten te maken en clean te spelen hebben wij de achterstand om kunnen zetten naar een gelijke stand. Gedurende de set bleven we gelijk opgaan, maar aan het einde van de set liepen wij uit. We hebben deze set gewonnen met 25-19.

Dus hebben wij gewonnen met 3-0. Dit betekent dat wij op de vierde plek blijven staan. Komende drie weekenden hebben wij geen wedstrijd en jullie kunnen ons op zaterdag 2 maart weer zien spelen uit tegen Rivo Rijssen.

Leuk feitje: Onze coach Stefan werd tijdens de wedstrijd beoordeeld voor zijn VT4 en hij is geslaagd!

gh @ VoV, verslag door Aimée, Sudosa-Desto Dames2. Foto Peter  Donderwinkel