Vizier op volleybal

 

Sudosa-Desto D2 thuis onderuit vs. Rivo.

VoV, 28-11-2022. 6:36 uur. Zaterdag 26 november mochten wij weer een wedstrijd spelen in onze thuishal Olympus in Assen. Nadat we vorige week er niet in slaagden punten mee terug te nemen vanuit Apeldoorn, waren we er op gebrand om nu wel punten te pakken. Doordat de wedstrijd die voor ons werd gespeeld uitliep, konden we iets later beginnen met de warming-up dan gebruikelijk.

De eerste set begon niet zoals hij moest beginnen. We begonnen de wedstrijd met Eline, Lieke, Femke, Mare, Susan, Fleur en Aimée, maar door het fout invullen van het opstellingsbriefje moesten we bijna allemaal op een andere plek staan dan normaal. Ondanks deze chaos deden we het nog best goed en hebben we ons er goed doorheen gevochten. We verloren deze set met 22-25.

Tijd op ons te herpakken. De tweede set begonnen we gelukkig wel met de juiste opstelling. Er waren veel lange rally’s en onze serve liep goed. Deze set trokken wij aan het langste eind. We winnen met 25-23.

In de derde set werd het wederom spannend. De servedruk van beide kanten lag hoog en ook aan beide kanten werden veel ballen van de grond gehaald. Helaas konden we de achterstand die in het begin van de set was ontstaan niet meer ombuigen. We verliezen nipt met 23-25.

Vol goede moed begonnen we aan de vierde set. We wilden er alles aan doen om in ieder geval een vijfde set te kunnen spelen. In de pass kwamen we aardig onder druk te staan, waardoor wij niet altijd ons eigen spel konden spelen. Ook na een aantal wissels konden we het tij niet keren. De laatste set verliezen we met 17-25.

We verliezen de wedstrijd dus helaas met 1-3. Volgende week hebben wij een vrij weekend. De eerstvolgende wedstrijd is 10 december. Dan spelen wij uit tegen Apollo 8. Zien we jullie daar?

gh @ VoV, verslag van Lieke Streutker. Sudosa-Desto dames2. Foto Jan van den Noort.