Sudosa-Desto D2 verliest in Denekamp

VoV, 20-11-2023. 6:14 uur. Afgelopen zaterdag 18 november reisden wij af naar Denekamp. We namen het op tegen TiMaX/DeVoKo Dames 1. Door de winst van afgelopen week hadden we zin om weer te gaan knallen! Wij konden op tijd beginnen en om 16:30 klonk het eerste fluitsignaal.

De eerste set begonnen we met Fleur, Femke, Suzanne, Ellen, Dione, Susan en Aimée. De eerste paar punten werden door ons gescoord door een goed lopende aanval. We werkten hard voor ieder punt. Ondanks dit kwamen we lastig in ons eigen spel en had DeVoKo een voorsprong van 11-17. DeVoKo had een goede serves, waar wij lastig grip op kregen en deze set ging met 17-25 naar DeVoKo.

De tweede set begonnen wij de set wat chaotisch door een verkeerde opstelling, ondanks dit wisten wij ervoor te zorgen dat de stand gelijk op liep tot een stand van 16-16. We waren gebrand om de winst te pakken en wisten door een goed staande blokkering en een goede serve ervoor te zorgen dat we op een voorsprong van 20-17 kwamen te staan. Aan het einde van de set liep de stand gelijk op met 23-23. We maakten aan het einde van de set net iets te veel eigen fouten waardoor DeVoKo de set wist te winnen met 23-25

De derde set begonnen we niet scherp en liepen al snel tegen een achterstand aan. Op 3-11kwam er een dubbele wissel met Tessa en Djunga die goed invielen. Ook kwam Suzanne aan serve. Door een goede serveserie van Suzanne kwam de stand op 13-12 te staan en stonden we weer voor in de derde set. Helaas wisten we het niveau niet vast te houden en kregen we niet voldoende grip op de servicedruk van DeVoKo en werd de set met 20-25 gewonnen door DeVoKo en werd de eindstand 3-0.

We gaan komende week weer focussen en hard trainen voor aankomende zaterdag. Wij spelen zaterdag om 13:30 uur tegen Get Fit Girls/Veracles Dames 1 in onze eigen sporthal Olympus. Kom jij ons aanmoedigen? Tot dan.

gh @ VoV. Verslag door Susan Otten, Sudosa-Desto D2. Foto Jan van den Noort.