Vizier op volleybal

 

Sudosa verliest leukste seizoensduel

VoV, 03-12-2018. 11:16 uur. Zaterdag speelden wij een van de leukste wedstrijden van het seizoen, wij mochten spelen tegen de landskampioen en de nummer één van de Eredivisie, Sliedrecht Sport D1.

We begonnen de eerste set met: Kim, Cindy, Lisa Boer, Jolien, Anike, Suzanne, en Danique. We begonnen scherp aan de wedstrijd want de eerste punten waren voor ons, meteen 2-0 voorsprong. Het eerste punt van de wedstrijd werd gescoord door Kim met een mooie doortikbal in het centrum bij Sliedrecht. We wisten tot 11-11 met Sliedrecht mee te komen, maar daarna kregen wij een moeilijke service serie tegen en stond het opeens 13-23 voor Sliedrecht. Uiteindelijk hebben wij Sliedrecht niet meer kunnen inhalen en hebben we verloren met 16-25.

De 2de set begonnen we met: Chloë, Cindy, Lisa Boer, Jolien, Anike, Suzanne en Danique. Ook in deze set waren de eerste punten voor ons. Wij begonnen met serveren en stonden mede daardoor met 5-1 voor. Maar elke keer als wij bij de tien punten nog gelijk stonden met Sliedrecht kregen wij een service serie tegen. Hierdoor stonden we weer achter met 16-23. Daarna kwamen we weer een beetje terug maar het was al te laat, de eindstand was 19-25

De 3de set begonnen we met: Chloë, Lisa Hut, Jolien, Lisa Boer, Suzanne en Danique. Ook in de derde set begonnen wij weer goed, in alle sets waren de eerste punten voor ons. We speelden deze set goed, we hadden een lange rally die werd afgebroken door een blok van Suzanne op pipe. Ook waren we serverend goed, Jolien die een ace serveerde en Beau met een goede service serie. We kwamen mee tot 18-19, maar helaas was het niet goed genoeg voor ons. We hebben deze set uiteindelijk verloren met 22-25.

Door dit verlies zijn we jammer genoeg uitgeschakeld in het bekertoernooi. Zaterdag 8 december spelen we tegen Hake Tjoba dames 1 om 17.00 in sporthal Olympus, hopelijk tot dan!

gh @ VoV, verslag Sudosa – Desto dames 1. Foto Jan van den Noort.