SVI D1 en het succes van de jachtmeester

VoV, 06-11-2022. 13:58 uur. Onze zesde wedstrijd thuis voor eigen publiek, de sponsoren waren uitgenodigd en dit vergde een andere voorbereiding. De kootsj moest nog een weddenschap aflossen, dus de wedstrijdbespreking verliep anders, er werd een jachtmeester ingeschonken, zoals de Vikingen dat deden als ze ten strijde gingen. En Bij Thor en Odin, we spraken af agressief en dwingend zwollywood 4 aan te pakken!

Sponsoren werden in het daglicht gezet met een frisse ruiker, foto’s en verplichtingen werden uitgevoerd en met een iets kortere warming up dan gebruikelijk gingen we de strijd aan in een goed gevulde arena.

We begonnen met Beldman op spel en Hattink in de lijnen als opposite , buitenbeukers Selles en Sapuletti, op midden het duo de Velden en Murres, en superverdediger en passer Porru binnen de SVI lijnen

VC Zwolle dames 4 een jonge ploeg met veel enthousiasme werd meteen de pin op de neus gedrukt. Passend zwaar onder druk door snijdende services van onze kant en blokkerend en aanvallend werd er naar hartenlust gescoord. Set 1 was in no time gespeeld 25-15.

De tweede set gingen we vol enthousiasme en blijdschap door, VCZ 4 serveerde wat beter maar onze voorsprong was dusdanig groot dat we niet in de problemen kwamen en met 25-22 speelde we op routine de set uit.

Ook met Ekkelenkamp op buiten speelde we de derde set makkelijk uit en met 25-18, zagen de sponsoren dat hun donaties na een goed enthousiast fris volleybalteam volledig goed geïnvesteerd waren.

De vierde set met Prigge en Kip in de volleybalwei, bonden we een intensieve strijd aan met nog steeds een super gemotiveerde tegenstander

Het verliep wat moeizamer, ook de arbiters hadden wat moeite om het hoge niveau bij te benen, bal van onze diagonaal die een meter in was, werden door beide niet gezien, dan maar iemand omver beuken dat is in ieder geval goed te beoordelen dacht Maaike. Desalniettemin verloren we dom 22-25, maar we kwamen tot de slotconclusie dat wij een goede wedstrijd gespeeld hadden voor een steeds talrijkere supportersschare!

Het succes van de jachtmeester wordt maandag geëvalueerd, wetenschappelijke studies hebben wel aangetoond dat een heildronk je immuunsysteem versterkt, dus wie weet!

Volgende wedstrijd: 12 november: uit tegen Bevers dames 1 om 19:00 uur. Tot dan, namens SVI dames 1Crie Kinsie treener/kootsj