Vizier op volleybal

 

Team Eurosped is zoekende

VoV, 25-11-2022. 4:06 uur. Team Eurosped is na 7 wedstrijden nog op zoek naar de goede vorm. Aanstaande zondag 27 november staat de wedstrijd Team Eurosped vs. Apollo 8, aanvang 14:30 uur in Sporthal Het Punt, op het programma. Dan speelt de ploeg van trainer/ coach Jeffrey Scharbaai dus eindelijk weer een thuiswedstrijd in het Punt in Vroomshoop. Maar ook dit zal geen eenvoudige klus gaan worden, want streekgenoot Apollo 8 komt op bezoek. De ploeg uit Borne kent, in tegenstelling tot Team Eurosped, een goede seizoenstart en staat op een keurige 3e plaats.

Vorige week stonden er, na een vrij weekend, twee uitwedstrijden op het programma voor Team Eurosped. Tegen Peelpush en tegen VC Sneek.

Donderdag mocht het team in de drukke avondspits op weg naar het zuiden van het land voor de wedstrijd tegen Peelpush uit Meijel. Na een lange reis klonk om 20:00 uur het eerste fluit­signaal. Het team kwam in alle sets niet lekker in hun spel, er werden veel fouten gemaakt en er miste een stukje overtuiging. De wedstrijd eindigde dan ook in een teleurstellende 3-0 nederlaag.

Maar ook nu was er weer weinig tijd om hier lang bij stil te staan, want zaterdag stond alweer de volgende uitwedstrijd in Friesland op het programma.

Ditmaal dus een trip naar het noorden voor de strijd tegen Friso Sneek. Team Eurosped begon goed en liet in het begin van de set erg sterk spel zien. De dames van Sneek wisten door meer druk te zetten goed terug te komen en uiteindelijk de eerste set nog vrij eenvoudig met 25-20 binnen te halen. Daarna ging het hard. De Vroomshoopse ploeg werd door de Friezinnen nog steviger onder druk gezet en kwam daardoor geen moment meer in haar spel. Na twee snelle sets volgde er wederom een 3-0 verlies.

gh @ VoV, bron persbericht Team Eurosped. Foto Rudy Biekart.