Vizier op volleybal

 

Team Eurosped thuis tegen VC Sneek

VoV, 06-12-2018. 6:00 uur. Dit seizoen wordt ook een aantal thuiswedstrijden op zaterdagavond gespeeld en aanstaande zaterdag 8 december is VC Sneek te gast in Het Punt in Vroomshoop.

VC Sneek is een ambitieuze vereniging met veel “eigen kweek” en is al jaren een gevestigde naam in de Eredivisie. Momenteel bezetten zij de derde plek op de ranglijst, achter Team Eurosped. Bij ruime winst zal er een mooi gat geslagen worden, bij verlies kan VC Sneek Team Eurosped tot op twee punten naderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Er is dit weekend wederom een volledig programma in de Eredivisie dus er kan weer veel gebeuren. Kom de dames aanmoedigen in sporthal Het Punt in Vroomshoop, aanvang is 20.00 uur

Even terugblikken: Team Eurosped bekert door 

Twee weken geleden stonden Team Eurosped en Pharmafilter US tegenover elkaar in de competitie met als resultaat een 0-3 overwinning voor Team Eurosped. Afgelopen zondag reisde Team Eurosped wederom af naar onze hoofdstad voor de bekerwedstrijd tegen dezelfde tegenstander. Omdat er aan de kant van Team Eurosped goed geserveerd, gepasst en aangevallen werd leverde dit voor Team Eurosped geen enkel probleem op en konden zij met een duidelijke 0-3 overwinning weer richting Vroomshoop.

De volgende bekerwedstrijd is begin januari 2019 en Team Eurosped treft dan Dros-Alterno in Apeldoorn.

Even terugblikken: Team Eurosped won eenvoudig van FAST

Zondag 25 november jl. speelde Team Eurosped thuis tegen FAST. Deze wedstrijd werd gezien als een topper in de Eredivisie. En terecht want elk jaar staat FAST bekend om het feit dat ze goed starten aan het seizoen. Ook dit seizoen is dat weer het geval. Het team heeft prachtige overwinningen geboekt en staat trots op de 4e plek in de competitie. Voor Eurosped werd dus geen makkelijke opgave verwacht.

De wedstrijd was er eentje waarbij Team Eurosped goed bij de les was. Er werden weinig onnodige eigen fouten gemaakt. Serverend en blokkerend hadden ze het goed staan. Over 3 sets 14 kill – blocks en 12 aces is een goede score. Als daarbij de passlinie dan ook nog goed overeind blijft zodat de spelverdeler kan variëren kunnen we stellen dat we een prima prestatie neer hebben gezet. Team Eurosped kon dus relatief een makkelijke 3-0 op het scorebord laten zetten.

Even verder vooruit blikken: Kom ook naar Borne voor de derby tegen Apollo 8!

Nooit over een wedstrijd heen vooruit blikken, werd er altijd gezegd,  maar er zijn uitzonderingen die het wellicht nodig maken om dit toch te doen. Zoals bij Apollo 8 vs Eurosped van volgende week woensdag.

Mocht u ook een keer een uitwedstrijd van Team Eurosped willen bezoeken: op woensdag 12 december a.s. speelt Team Eurosped tegen de dames van Apollo 8 in Borne. De thuiswedstrijd werd gewonnen met 3-0 en Apollo 8 zal zeker gebrand zijn op een revanche. Om toch de volle buit mee terug te kunnen nemen naar Vroomshoop kan Team Eurosped ook hier jullie steun goed gebruiken. De wedstrijd wordt gespeeld om 19.30 uur in Sporthal De Veste, Bongerdsweg 9 in Borne.

gh @ VoV, persbericht en poster Team Eurosped.