Vizier op volleybal

 

Team Eurosped verdedigt de Twentecup

VoV, 25-12-2018. 3:49 uur. Allereerst dankt team, staf en bestuur van Eurosped jullie allen hartelijk voor alle support het afgelopen jaar en wenst een ieder hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief Nieuwjaar!

Voor wie niet kan wachten tot de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar kan onze dames komen aanmoedigen tijdens de Twentecup op 3 januari 2019. Naast Team Eurosped nemen de eredivisionisten Apollo 8 en Springendal Set-Up ’65 deel. Het deelnemersveld wordt compleet gemaakt met Twentse teams uit de eerste divisie, te weten Krekkers, Rosstars en Weghorst Makelaardij WVC Volley. Er wordt gespeeld in twee poules en het programma van Team Eurosped is als volgt:

18.00 uur : Team Eurosped – Krekkers;  20.30 uur : Rosstars – Team Eurosped en 21.45 uur : De wedstrijden om Twents brons en Twents goud.

Vorig jaar bleek Team Eurosped de sterkste in Twente. Onze dames hebben tot nu toe alle derby’s in de eredivisie gewonnen maar zullen alle zeilen bij moeten zetten om deze Twentecup weer mee te mogen nemen naar Vroomshoop!

Donderdag 3 januari 2019,  IISPA in Almelo. De entree is gratis.

gh @ VoV, bron persbericht Eurosped.