Vizier op volleybal

 

Ten Brinke Set Up H1 promoveert naar 1ste Divisie

VoV, 18-05-2020. 4:35 uur. Het eerste heren team van volleybal vereniging Set Up IJsselmuiden speelt volgend jaar in de 1ste Divisie. Door het vrij komen van een plek in deze landelijke klasse, promoveert het team alsnog. Het is voor het eerst dat de club uit gaat komen op dit niveau. “We schrijven geschiedenis!” aldus trainer Peter Gaillard.

“We zijn hard aan het werk om alles voor volgend seizoen weer in de startblokken te zetten. Dat het eerste Herenteam alsnog promoveert naar de 1ste divisie is een hele mooie bonus en een unicum voor de club” zegt Voorzitter Joffrey van den Belt.
“Ondanks dat dit niet voort komt uit een kampioenschap of promotiewedstrijd vind ik dit geen cadeautje. Spelers, trainers en de club hebben hard gewerkt om in deze positie te komen en deze uitdaging aan te gaan!”

Ten Brinke Set Up IJsselmuiden speelt volgend jaar in de landelijke 1ste divisie A. Tegenstanders zijn dan Madjoe H1 uit Enkhuizen, Veracles H1 uit Groningen, CSV H1 Zwolle, Apollo 8 H1 uit Borne, DIO/Bedum H2, Donitas H1 uit Groningen, Renswouw H1 uit Renswoude, BOVO H1 uit Aalten, Avior H1 uit Deventer, Sovoco H1 uit Soest en SSS H2 uit Barneveld.

gh @ VoV. Bron en foto persbericht Set-Up IJsselmuiden.