Vizier op volleybal

 

The connection bij Gemini S.

VoV, 12-02-2023. 14:24 uur. Nou het was geen straf. Zo zonder Remko, Klaaf, Mike en Bram. De wedstrijd tegen Spaarnestad heren 3 met Matthew erbij viel eigenlijk wel in de smaak. Eindelijk is de ban gebroken. Onze uitslagen waren vooralsnog namelijk precies het tegenovergestelde van de eerste competitiehelft. Maar nu niet meer.

De vloek van Tuitjenhorn is van tafel. Dat bleek door de winst in set één en twee. Orgaandonor Tom offerde zijn beide knieën op. Bas motiveerde met zijn zoveelste betoog over iets financieels. Deze M&M tandem is wederom oh zo belangrijk gebleken.

Set één wonnen we dik met 13-25. De tweede set ging een stuk moeizamer en werd 13-25. Vervolgens probeerde Erik zijn inspanning en ontspanning als inwisselbaar te taxeren. De M&M tandem hield zijn adem in. Maar wie is de rode M&M en wie is de gele? De set was met 27-25 verloren voor we erachter kwamen dat Tom toch echt de rode is.

Wouter maakte er een woordgrap van. Hij had er met een brede glimlach van genoten. Dit was allemaal erg gezapig. Tot Matthew zei: “Get in de ball.” En Bas reageerde: “Ga jij er dan maar in. Voor Tom dan he.” En prompt wonnen we de laatste set. Onze enige stem die in de buurt komt van de bas van de reclame-M&M’s is natuurlijk die van Martijn. Een echte barriton. Zo laag dat kalkoenen vaak verschrikt om zich heen kijken. Zijn vogelgriepbroer Tim kwettert er steevast opgetogen op los. Mede dankzij de combi van deze lage stevige bodem en hoge dartelende pieken wonnen we de wedstrijd. De 18-25 was welkom als melkchocoladesnoepjes met een gekleurd, krokant suikerlaagje als buitenlaag.

Onze teamgenoten zouden onze teamgenoten niet zijn als ze geen ode brachten aan de grootste liefhebber van M&M’s. Matthijs van Nieuwkerk. Of in ieder geval aan zijn geesteskind: The Connection. Op het internet wordt het omschreven als het volgende: alle juiste antwoorden staan in verband met elkaar én leiden naar één allesomvattend antwoord. Alles heeft een link met elkaar. Degene die de ultieme connectie weet te vinden, is de winnaar. Bas kwam met Martijn, vino en blond. De connectie is: Bier

  • Tom noemde: geur, vos en keuze. De connectie is: Territorium
  • Tim typte: Rusland, Mattew en shot. De connectie is: Sniper
  • Martijn liet weten: goedkoop, bier en Angola. De connectie is: Restaurant
  • Erik verklaarde: Jong, debuut en verdediging. De connectie is: Jorrel Hato
  • Wouter zei: “Ik had het veel slechter verwacht”, en vervolgde: :”Trampoline, 90’s en beijneshal.” Deze connectie is: Binnensport.
  • Matthew moest daar vervolgens dan weer de connectie tussen vinden: Bier, territorium, sniper, restaurant, Jorrel Hato en binnensport.
  • Matthew kwam snel met de foto op Whats app en zei: “The bowl is empty.”

gh @ VoV. Verslag en foto van BB Achternaam.