Vizier op volleybal

 

Tien speelsters blijven Orion D1 trouw!

VoV, 10-06-2021. 13:21 uur. Inmiddels is de blik weer op de toekomst gericht en de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 zijn in volle gang.  Orion Volleybal Dames 1 uit Doetinchem kan met blijdschap vermelden dat tien speelsters van voorgaand seizoen weer hebben gekozen voor de oranje kleuren.

Het was een bijzonder jaar met weinig volleybaluren in de sporthal. Dit kan de hunkering naar volleybal groter maken of een bewustwording creëren dat vrije tijd eigenlijk ook wel lekker is. Gelukkig is de drang bij de dames van Orion groot om de bal weer op te pakken waarbij er een stabiele basis staat voor komend seizoen.

De volgende speelsters blijven Doetinchem trouw:

Spelverdeelster: Bente Veenstra en Kim Brandes

Passer/Loper: Sterre Smeitink en Daniëlle Nouwen

Midspeelster: Marjolijn Oskam, Annemarieke Klaasen en Rebecca Booiman

Diagonaal: Annemiek te Beest

Libero: Jaël Veenstra en Merle Bouwmeester

Ook hoofdcoach Jeroen Peeters, trainer Tim ten Pas en fysiotherapeut Alex Drost zullen onderdeel blijven van de staf.

Afscheid wordt er genomen van Lise Middelkoop en Silke Bruil. Lise stopt met volleyballen op hoog niveau en gaat tijd vrijmaken voor andere leuke bezigheden. Silke geeft gekozen voor een uitdaging in de Eredivisie bij FAST-volleybal.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de selectie uit te breiden naar 12 tot maximaal 14 speelsters. Aankomende periode wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwkomers bij Orion Volleybal Doetinchem D1. Stay Tuned!

gh @ VoV, bron en foto persbericht Orion Dames 1, via Daniëlle Nouwen.