Vizier op volleybal

 

Topvolleybal Zwolle verlengt met Schoonhoven

VoV, 26-05-2018. 6:02 uur.  Reinold Schoonhoven is ook volgend seizoen speler van Coníche Topvolleybal Zwolle. De 26-jarige passer – loper heeft besloten om nog een jaar in Zwolle door te gaan. Hij twijfelde eerst nog in verband met de combinatie met zijn  werk.

De volleyballer staat voor zijn vierde seizoen in Zwolle. Eerder speelde hij twee seizoenen in het tweede team van VC Zwolle en dit jaar maakte hij zijn opwachting in de hoofdmacht. Ook kwam Schoonhoven in een eerder stadium uit voor Blauw Wit uit Oldebroek.

“Ik heb er super veel zin in. We gaan er een mooi seizoen van maken”, vertelt Schoonhoven. “Mooi dat ik die ervaring er weer bij krijg. Ik heb aardig veel gespeeld, maar er zit nog veel rek in. Ik vind dat het niveau beter kan en moet, maar daar heb ik het volste vertrouwen in.”

Eerder meldde de Zwolse Eredivisionist ook al de komst van Railyson Espoza. De middenman komt over van Draisma Dynamo, waar hij zijn wedstrijden speelde in het tweede team. Daarnaast trainde hij regelmatig met het vlaggenschip. “Ik ben erg trots om het shirt van Zwolle te dragen en om samen met het team te knallen”, laat Espoza weten.

gh @ VoV, bron Stichting Sportief Zwolle.