Vizier op volleybal

 

Trainer/ coach Olaf Ratterman (45 jaar) overleden

VoV, 06-01-2021. 22:12 uur. Met grote verslagenheid heeft volleybalvereniging SSS kennis genomen dat Olaf Ratterman vandaag (woensdag 6 januari) onverwachts is overleden. Olaf is 45 jaar geworden.

Olaf was bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Bielderman Koetsier/SSS H1. Met zijn ongekende passie voor de sport was hij de afgelopen weken het team aan het voorbereiden op de herstart van de Eredivisie. Helaas is Olaf woensdagmiddag onwel geraakt in De Meerwaarde en uiteindelijk overleden. Olaf is slechts 45 jaar geworden.

Ratterman – tegenwoordig woonachtig in Arnhem, maar geboren in Barneveld – was een lieve man, met enorme mensenkennis en ontzettend veel liefde voor de volleybalsport. De laatste jaren maakte hij zijn volleybaldroom waar: actief zijn op het hoogste niveau met de club waar hij als jeugdspeler ooit begon.

Het bestuur biedt – mede namens de hele vereniging – haar condoleances aan en wenst zijn vrouw Vasu, zijn zoons Tim en Luca, zijn ouders Gerrit en Henny, zijn broer Ralph en zijn gezin, andere familie, spelers en staf van Heren 1 en (volleybal)vrienden van Olaf heel veel sterkte.

gh @ VoV.