Vizier op volleybal

 

Trainersvacatures D1 en H2 bij Aetos, Arnhem

VoV, 02-05-2023. 5:51 uur. Aetos is met bijna 800 leden de grootste volleybalclub van Arnhem en omgeving. Onze volleybalclub is in 2018 ontstaan uit een fusie van de volleybalverenigingen Agilitas, Arvevo en Volvera. Bij Aetos heb je de keuze uit de volleybalsoorten jeugd- dames- en herenvolleybal in de Nevobo-competitie en bieden we daarnaast recreatief, midweekcompetitie, no jump, beach-, zitvolleybal en masterclasses aan.

Binnen de senioren- en jeugdlijn worden zowel breedtesport als prestatiesport aangeboden. Zo is altijd wel een team beschikbaar waar je qua niveau bij past en is het mogelijk om een hoger niveau te gaan spelen naarmate je jezelf ontwikkelt. Aetos heeft de ambitie om te groeien in de prestatielijn en zich te ontwikkelen naar of te handhaven in landelijk niveau in zowel de heren en dameslijn.

Voor Dames 1 (promotieklasse) zijn wij op zoek naar een trainer die de ambitie heeft het team naar een hoger niveau te brengen.

Functieomschrijving: Een dames 1 trainer verzorgt 2x per week training en vervult daarnaast de rol als coach tijdens wedstrijden op zaterdag of op een trainingsavond.

Werkzaamheden: a> 2x per week training geven aan Dames 1, b> Coachen bij wedstrijden op zaterdag of een trainingsavond en c> Een combinatie van meerdere teams behoort tot de mogelijkheden.

Vereisten: Trainers conformeren zich aan het beleid van Aetos, zoals beschreven in het nieuwe beleidsplan breedte- en prestatiesport Aetos.

De trainer heeft visie op en is betrokken bij planmatig werken aan behoud en groei van de spelers, de trainer heeft kennis van groepsdynamiek in een team en een VT-3 opleiding of bereidheid die te halen is een pre.

Wat bieden wijInteressante functies binnen volleybalvereniging Aetos in Arnhem, bijpassende financiële vergoeding en het volgen van trainersopleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Voor Heren 2 (promotieklasse/ opleidingsteam) zijn wij op zoek naar een trainer die de ambitie heeft het team met zowel ervaren als jonge spelers op te leiden en naar een hoger niveau te brengen.

Functieomschrijving: Als trainer van Heren 2 verzorg je 1 of 2x per week training en vervul je daarnaast de rol als coach tijdens wedstrijden op zaterdag of op een trainingsavond.

Werkzaamheden: a> 1 of 2x per week training geven aan Heren 2, b> coachen bij wedstrijden op zaterdag of een trainingsavond en c> een combinatie van meerdere teams behoort tot de mogelijkheden.

Vereisten: Trainers conformeren zich aan het beleid van Aetos, zoals beschreven in het nieuwe beleidsplan breedte- en prestatiesport Aetos.

De trainer heeft visie op en is betrokken bij planmatig werken aan behoud en groei van de spelers. De trainer heeft kennis van groepsdynamiek in een team met oudere spelers en jongere jeugd.

Wat bieden wij?  Interessante functies binnen volleybalvereniging Aetos in Arnhem, bijpassende financiële vergoeding en het volgen van trainersopleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Procedure: Wil je meer weten over deze functies, neem dan contact op met Arno Mensink (Voorzitter TC) via  tc@aetos.nl

gh @ VoV, bron bericht Aetos, Arnhem via Jan Uitert. Foto idem.