Vizier op volleybal

 

Transfer Annick Meijers naar VFB Suhl

VoV, 25-06-2021. 3:10 uur. Oranje international Annick Meijers verruilt de Italiaanse Serie A1 voor de Duitse Bundesliga. Zij speelt volgend seizoen bij VfB Suhl LOTTO Thüringen. In Italië kwam ze uit voor Chieri ’76. Zij wordt in Suhl collega van midspeelster Laura de Zwart

Annick Meijers debuteerde in 2017 met TTP in de Nederlandse Eredivisie en maakte na twee seizoenen de overstap naar Italië. “Met haar lengte, ze meet 1.88 meter, en haar power kan zij voor ons als passer/ loper van grote betekenis zijn en het team helpen stappen voorwaarts te maken” aldus trainer/ coach Laszlo Hollesy van VfB Suhl. Meijers zal met nummer 12 op het Suhl-tricot spelen.

Meijers is de derde nieuwe speelster bij Suhl. Zij vertelt op de website van de club dat ze zich er nu al op verheugt in het nieuwe seizoen voor VfB Suhl uit te komen. “Ik merkte bij mijn kennismaking dat Suhl het juiste volleybal-dna heeft, qua motivatie en om keihard te kunnen werken en je verder te ontwikkelen. Ik heb veel positiefs gehoord over de club en de fans en zie ernaar uit om volgend seizoen mee te helpen de stijgende lijn van de club voort te zetten.”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto website VfB Suhl.